Erfaren forretningsadvokat

Er du en rutinert forretningsadvokat med erfaring innen merverdiavgift, skatt eller selskapsrett? Da har vi en spennende stilling til deg!

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet og et stort innslag av internasjonale kunder. Våre advokater og rådgivere spesialiserer seg innen en rekke fagområder, men skatt, merverdiavgift og økonomisk jus er spydspissen i virksomheten vår.

Bistand til utenlandske kunder som skal etablere og drive virksomhet i Norge, og norske virksomheter som opererer i andre land, er et kjerneområde for oss. Gjennom vårt medlemskap i MSI Global Alliance har vi tilgang til et stort nettverk av advokater i mange land.

Til vår avdeling i Oslo søker vi nå en erfaren forretningsadvokat med god kundetekke

Avdelingen i Oslo består for tiden av seks advokater, to advokatfullmektiger og en markedsansvarlig. Vi arbeider hovedsakelig med skatt, merverdiavgift, selskapsrett og arbeidsrett. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen og er lokalisert i et miljø med rådgivere, regnskapsførere og konsulenter. I tillegg har Osloavdelingen et nært samarbeid med våre øvrige kontorer.

Som advokat i Magnus Legal må du raskt kunne fordype deg i juridiske problemstillinger, der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Hos oss er det viktig med en kombinasjon av juridisk fagkompetanse og økonomisk forståelse.

Vi søker i utgangspunktet etter kandidater med noen års erfaring fra skatt, merverdiavgift eller selskapsrett.

Hvilke egenskaper må du ha?

  • God på skatt, merverdiavgift og/eller selskapsrett
  • Evne til å knytte kontakter, ta vare på kunder og til å selge din kompetanse
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk
  • Evne til å se praktiske løsninger for kunden
  • Økonomisk forståelse
  • Positiv innstilling og engasjement for kundene, arbeidsplassen og leveransen
  • Lagspiller, som ser verdien av samarbeid

Har du lyst til å jobbe og utvikle deg i et spennende og dynamisk miljø og være med på å gjøre Magnus Legal til en av Norges ledende advokatvirksomheter på internasjonale forhold? Da anbefaler vi at du sender oss en søknad hvor du vedlegger CV og karakterutskrift.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Christian Fredrik Magnus på epost cfm@magnuslegal.no eller telefon: 982 06 474

Søknadsfrist: 28.02.2021

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se også vår nettside: Karriere for mer om hvordan det er å jobbe i Magnus Legal. 

Fristen for å søke på denne stillingen har gått ut.

Spørsmål om å jobbe i Magnus Legal? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg:

  • Stilling_ledig_advokatfullmektig_TRD