Ledig stilling som advokat / advokatfullmektig i Oslo

Advokatfirmaet Magnus Legal AS har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet, og advokater som spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Hos oss finner du derfor et godt faglig og sosialt miljø med gode utviklingsmuligheter for den enkelte. Vi er også opptatt av mulighetene som ligger i teknologisk utvikling, og har et mål om å ligge langt fremme når det gjelder bruk av nye verktøy.

Bistand til utenlandske kunder som skal etablere og drive virksomhet i Norge, og norske virksomheter som opererer i andre land, er et satsingsområde for oss. Gjennom vårt medlemskap i MSI Global Alliance har vi tilgang til et stort nettverk av advokater i mange land. 


Til vår avdeling i Oslo søker vi advokat og/eller advokatfullmektig

Advokatfirmaet Magnus Legal AS har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, og består av 30 medarbeidere. Avdelingen i Oslo består for tiden av seks advokater og en markedsansvarlig. Vi holder til i moderne lokaler i Bjørvika og er lokalisert i et miljø med rådgivere, regnskapsførere og konsulenter.

Vi arbeider hovedsakelig med skatt, merverdiavgift og selskapsrett, men også andre tilgrensende forretningsjuridiske områder. I tillegg har Oslo avdelingen et nært samarbeid med våre øvrige kontorer.

Som del av vårt firma må du raskt kunne fordype deg i juridiske problemstillinger, der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Hos oss er det viktig med en kombinasjon av juridisk fagkompetanse og økonomisk forståelse.

Advokat / Advokatfullmektig

Vi søker i utgangspunktet etter kandidater med noen års erfaring fra forretningsjus, gjerne innen selskapsrett eller fast eiendom. Til denne stillingen er det også veldig viktig at du har et digitalt hode. Det betyr at du må ha evne til å sette deg inn i nye digitale arbeidsverktøy og et ønske om å være med å sikre at Magnus Legal ligger langt fremme når det gjelder bruk av slike verktøy.

Hvilke egenskaper må du ha?

  • God digital forståelse
  • Gode fagkunnskaper og evne til å se praktiske løsninger for kunden
  • Økonomisk forståelse
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk
  • Evne til å knytte kontakter, bygge nettverk og til å selge din kompetanse

Har du lyst til å jobbe og utvikle deg i et spennende og dynamisk miljø? Send oss en søknad hvor du vedlegger CV og karakterutskrift.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Andreas W. Hennyng på epost awh@magnuslegal.no

Søknadsfrist: 12.04.2019

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Fristen for å søke på denne stillingen har gått ut. 

 

Meld deg gjerne på vårt bloggvarsel for å holde deg oppdatert på aktuelle lover og regler innen våre fagområder:

  • bunnbildestillinger-1