Ledig stilling som advokat / advokatfullmektig i Bergen

Advokatfirmaet Magnus Legal AS har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet, og advokater som spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

Vår visjon er å være den beste arbeidsgiver. Vi tror nemlig at nøkkelen for å lykkes som advokatfirma er å ha dyktige medarbeidere som trives på jobb. Hos oss finner du derfor et godt faglig og sosialt miljø, med gode utviklingsmuligheter for den enkelte. Vi er også opptatt av mulighetene som ligger i teknologisk utvikling, og har et mål om å ligge langt fremme når det gjelder bruk av nye digitale verktøy.

Bistand til utenlandske kunder som skal etablere og drive virksomhet i Norge, og norske virksomheter som opererer i andre land, er et satsingsområde for oss. Gjennom vårt medlemskap i MSI Global Alliance har vi tilgang til et stort nettverk av advokater i mange land. 


Vår avdeling i Bergen vokser og vi søker derfor etter en advokat eller en advokatfullmektig

Avdelingen i Bergen består for tiden av åtte advokater/advokatfullmektiger og tre ansatte i administrasjonen. Vi holder til i nye, flotte lokaler og er lokalisert i et miljø med rådgivere, regnskapsførere, konsulenter og eiendomsmeglere.

På avdelingen arbeider vi hovedsakelig med skatt, merverdiavgift og spørsmål knyttet til fast eiendom, men også andre tilgrensende forretningsjuridiske områder. I tillegg har avdelingen et nært samarbeid med våre øvrige kontorer.

Som del av vårt firma må du raskt kunne fordype deg i juridiske problemstillinger, der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Hos oss er det viktig med en kombinasjon av juridisk fagkompetanse og økonomisk forståelse.

Advokat / Advokatfullmektig

Vi søker i utgangspunktet deg som har noen års erfaring fra forretningsjus, gjerne innen selskapsrett, skatterett, arbeidsrett eller fast eiendom. Til denne stillingen er det også veldig viktig at du har et "digitalt hode". Det betyr at du må ha evne til å sette deg inn i nye digitale arbeidsverktøy, og et ønske om å være med og sikre at Magnus Legal ligger langt fremme når det gjelder bruk av slike verktøy.

Hvilke egenskaper må du ha?

  • God digital forståelse
  • Gode fagkunnskaper og evne til å se praktiske løsninger for kunden
  • Økonomisk forståelse
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk
  • Evne til å knytte kontakter, bygge nettverk og til å selge din kompetanse

Har du lyst til å jobbe og utvikle deg i et spennende og dynamisk miljø og være med på å gjøre Magnus Legal til en av Norges ledende advokatvirksomheter? Da anbefaler vi at du sender oss en søknad hvor du vedlegger CV og karakterutskrift.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Synnøve Sørdal på tlf. 415 04 904 eller epost ss@magnuslegal.no

Søknadsfrist: 28.02.2019

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Fristen for å søke har gått ut. Vil du kanskje melde deg på vårt bloggvarsel?

  • bunnbildestillinger-1