Skattejurist 

Har du skatt som spesialområde og erfaring fra selskapsrett eller annen forretningsjus? Er du god i engelsk og forstår rammevilkårene for at et utenlandsk selskap skal lykkes med sin virksomhet i Norge?

Da er du den vi er på utkikk etter.

Magnus Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Vi har kunder over hele landet og mange internasjonale kunder. Våre advokater og rådgivere spesialiserer seg innen en rekke forretningsjuridiske fagområder.

Bistand til utenlandske kunder som skal etablere og drive virksomhet i Norge, og norske virksomheter som opererer i andre land, er et kjerneområde for oss. Gjennom vårt medlemskap i MSI Global Alliance har vi tilgang til et stort nettverk av advokater i mange land. 

Til vår avdeling i Oslo søker vi skattejurist med erfaring fra internasjonal virksomhet

Avdelingen i Oslo består for tiden av syv advokater, en advokatfullmektig og en markedsansvarlig. Vi arbeider hovedsakelig med skatt, merverdiavgift, selskapsrett og arbeidsrett.

Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen og er lokalisert i et miljø med rådgivere, regnskapsførere og konsulenter. I tillegg har Osloavdelingen et nært samarbeid med våre øvrige kontorer.

Som del av vårt firma må du raskt kunne fordype deg i juridiske problemstillinger, der målet er å finne praktiske løsninger som er verdifulle for kundene. Hos oss er det viktig med en kombinasjon av juridisk fagkompetanse og økonomisk forståelse.

Vi søker i utgangspunktet etter kandidater med noen års erfaring fra internasjonal skatt og forretningsjus.

Hvilke egenskaper må du ha?

  • God på skatt og internasjonale forhold
  • Evne til å se praktiske løsninger for kunden
  • Økonomisk forståelse
  • Svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk
  • Evne til å knytte kontakter, ta vare på kunder og til å selge din kompetanse
  • Positiv innstilling og engasjement for kundene, arbeidsplassen og leveransen
  • Teamplayer, som ser verdien av samarbeid

Har du lyst til å jobbe og utvikle deg i et spennende og dynamisk miljø og være med på å gjøre Magnus Legal til en av Norges ledende advokatvirksomheter på internasjonale forhold? Da anbefaler vi at du sender oss en søknad hvor du vedlegger CV og karakterutskrift.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med Christian Fredrik Magnus på epost cfm@magnuslegal.no eller telefon: 982 06 474

Søknadsfrist: 18.09.2020

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se også vår nettside: Karriere for mer om hvordan det er å jobbe i Magnus Legal. 

Fristen for å søke har gått ut. Følg oss gjerne på bloggvarsel.

  • Bakgrunn_profil_corporate